Om mig

Jag heter Suzie och är drygt fyrtio år. Jag bor ensam med min dotter Zoë som är sex och en matvägrare av stoooora mått! Fick hon bestämma skulle hon äta makaroner och köttbullar två gånger om dagen, sju dagar i veckan. Hon älskar i och för sig grönsaker, så man får vara nöjd över det iallafall.

Jag har en lång och brokig bakgrund med allt från trappstädare, make-up artist, lärare, butikschef för att tillslut landa på Landstinget där jag arbetar som chefsstöd och trivs helt fantastiskt bra!

Jag är väldigt kreativ, men något jag aldrig lyckats bemästra är matlagning! Jag har aldrig varit speciellt intresserad och dessutom är jag alldeles för otålig, om en maträtt kräver att jag stökar i köket mer än 20 min, då gav jag helt enkelt upp! Jag är känd för att bränna fast i kastrullen när jag kokar ägg (vilket resulterar i riktigt skrämmande explosioner har jag lärt mig…), bränna vid fiskpinnar som fortfarande är djupfrysta i mitten och i största allmänhet ställa till det för mig och brandvarnaren….

Men nu när jag är LCHF-are så blir jag tvungen att lära mig laga mat. Sent skall syndaren vakna, alltså. Denna bloggen kommer mest handla om mina matlagningsförsök.

Annonser

3 tankar om “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s